Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hülya'nın şovu tutar mı?

Acun Ilıcalı kaptanlığındaki TV 8'in bu sezon ekrana sürdüğü en sükseli işlerden biri, Hülya Avşar Show olacaktı. Avşar, bir psikolog (Dr. Mehmet Şakiroğlu) eşliğinde her gün konuklarını ağırlayıp onlarla sohbet edecekti. (Hülya Avşar'a program boyunca bir uzman psikoloğun eşlik etmesinde mana aramayın lütfen!) Ne kadar özen göste-rilse de ilk bölümler her zaman 'en kötü' olanlardır.
Hülya Avşar Show'da da gelenek bozulmadı.
Programın hem teknik, hem de içerikle ilgili hazırlığı 'ayaküstü' yapılmış gibiydi.
Alkış seslerinden stüdyoda seyirci de bulunduğunu anladık. Ama o seyirci bir türlü ekrana gelmedi.
Acaba gülüp alkışlayanlar; kameramanlar ile stüdyo şefi miydi diye düşünmeden edemedim.
Bir de Hülya bir tarafta, uzman psikolog ağabeyimiz diğer tarafta ve birbirlerinden hayli uzakta oturduğu için aradaki konuk; her ikisine de laf anlatmak istediğinde boynunu tenis maçı izler gibi bir sağa bir sola çevirmek zorunda kalıyordu.
Program TV 8'e reyting ve prestij sağlar mı bilemem ama boyun fıtığı çeken konuklara iyi geleceği muhakkak.
İçeriğe gelince...
Hülya Avşar'ın genç oyuncu Ali Aksöz'ü neden doğum günü partisinde kapıya kadar uğurlayıp magazin muhabirlerine uzun uzun tanıttığı belli oldu. Meğer oyuncumuz, ilk bölümün konuğuymuş. Ama bu 'promosyon' ve Avşar'ın konuğuna öpücük salvosu bile ilk bölümü cazip hale getirmeye yetmedi.
Bir de kendini 'Mezar Ağlayıcıları Derneği Başkanı' olarak tanıtan Karadenizli ağabeyimizin sözde şovu, fıkra anlatmaktan öteye gidemedi ne yazık ki... Yani adı 'show' olan bir programda, 'gösteri' bekleyenler hayal kırıklığına uğradı.
Dost acı söyler: Program böyle giderse ilk birkaç gün sadece 'Hülya ne yapacak?' diye bekleyenler sayesinde reyting alabilir. Peki ya sonrası?
Bildiğim tek gerçek var: Televizyonda artık 'sadece ismiyle' peynir gemisi yürütmeye çalışanların hüsrana uğradığı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA