Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Muhabir denetimi

Magazin muhabirleri, bizim mesleğin en çilekeş emekçileri olmalarına rağmen en çok horlanan, azarlanan, hedef tahtasına oturtulan kişileridir.
Ancak henüz kimsenin haberi olmamasına rağmen, bu aralar trafik konusunda çok önemli bir 'gizli görev' üstlenmiş görünüyorlar.
Geçen hafta birkaç magazin programında birden izledim. Murat Dalkılıç, kız arkadaşı Merve Boluğur ile beraber bir partiden çıkıp kameralar, mikrofonlar eşliğinde otomobiline doğru ilerledi. Tam kapıyı açıp aracına binecekti ki, muhtemelen içeride alkol aldığını hatırladı ve kameraların önünde direksiyona geçmekten kaçınıp otomobilini orada bırakarak hemen bir taksi çevirdi.
Ancak Tolga Karel ile Murat Boz bu 'gizli magazin muhabiri denetimine' takıldı. Murat Boz, kebapçı çıkışı lüks spor otomobilinin direksiyonuna geçti. Kameralar kayıttayken elini bir ara emniyet kemerine attı ama son anda kemerini bağlamaktan vazgeçip gaza yüklenerek hızla oradan uzaklaştı.
Tolga Karel ise çoğunlukla olduğu gibi bar çıkışında yine alkol duvarını aşmış bir görüntü verdi. Yürümekte güçlük çekiyormuş gibi görünmesine rağmen eşi Musayeva ile beraber aracına binip direksiyon başına geçti. Musayeva hemen emniyet kemerini taktı. Gözü hiçbir şey görmeyen Tolga ise muhabirlerin "Bu halde kullanmasaydınız" uyarılarına aldırmadan basıp gitti...
Acaba diyorum, bar çıkışlarında nöbet tutan magazin muhabirlerine 'fahri trafik denetmeni' olarak 'alkolmetreye üfletme yetkisi' mi verilse?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA