Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İngiltere Ligi tartışması

İngiltere Premier Ligi'ni izlemek için Lig TV'ye abone olanlar bu sezon isyanda. Çünkü TV 8, Premier Lig'in en önemli maçlarını şifresiz olarak yayınlıyor.
Durum böyle olunca da, Lig TV'ye para verenler kendilerini 'aldatılmış' gibi hissettiklerini söylüyorlar.
Okurumuz Berkay Atış; hem bu durumu irdeliyor, hem de TV 8'deki maç anlatımlarından şikayet ediyor: "Merhabalar efendim, ben yazılarınızın müdavimi, üniversite üçüncü sınıf öğrencisiyim. Türkiye Ligi'nden soğumamdan dolayı her sene Digitürk'ün İngiltere Ligi paketini öğrenci harçlığımdan keserek satın alıyorum. Ancak bu sene anlamadığım bir şekilde maçların bazılarını TV 8, bazılarını ise Lig TV yayınlıyor ki şikayetçi değilim. Çünkü herkes kaliteli futbol izlemeli. Ancak açıkçası kendimi aldatılmış hissediyorum. Çünkü TV 8 spikerinin kronikleşmiş yorumlarını her maçta dinlemekten, İngiltere Ligi'nden bile yavaş yavaş soğuyorum. 'Yeni Türkiye, Yeni Türkiye' diyoruz malum, spikerlerin de tasfiye olması gerek sanırım.
TV 8 spikerinin isimleri yazıldığı gibi okumasını mı, kadro rotasyonundan bihaber olmasını mı, Rickie Lambert'ın Liverpool geçmişini bilmeyip de 'Balotelli'nin yerine oynamasını şaşkınlıkla karşılıyorum' demesini mi söyleyeyim bilmiyorum.. 'İzleyici nasıl olsa bilmez' deyip geçmek yakışmıyor gerçekten. Acun Ilıcalı'nın kanalından da daha çok özen bekliyoruz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA