Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İzleyici bunu istiyor

Bu müthiş rekabet ortamında dizi izleyicisini ekran başında tutmak giderek zorlaşıyor. İzleyici bazen küçücük bir detaya takılarak bir diziye sempati beslemeye başlıyor ya da tam tersi olabiliyor. Dizi izleyicisi öncelikle 'gönül telinin' titremesini arzu ediyor. Okurumuz Şengül Kurtboğan'ın mektubu da bu teoriyi destekleyecek cinsten:
"Merhabalar Yüksel Bey, her zamanki gibi yazılarınızı zevkle takip ediyorum. Cumartesi günleri izleyici görüşlerine yer veriyorsunuz diye ben de beğendiğim bir hususu dile getirmek istedim. Belki ben çok beğenmişimdir, bilemiyorum ama yine de belirtmek istedim. Pazar günleri yayınlanan Gönül İşleri isimli diziyi zevkle izliyorum. Bu hafta yayınlanan bölümün final sahnesinde, yeni açtıkları ve düğün organizasyonları yapacakları ofise verecekleri ismin ne olacağına dair öyle güzel bir kurgu yapmışlar ki gerçekten çok beğendim. Ofisin ismi aynı zamanda dizinin de ismi. Kiraladıkları dükkan; kimsesi olmayan yaşlı, hasta ama neşe dolu bir kadına ait. Onlara anne şevkati ile yaklaşıyor ve her şeye müdahil oluyor. Stres altındaki Servet kadını tersliyor ve kadın yanlarından ayrılıyor. Dükkan açılışı için küçük bir kutlama yapılırken, Servet pişmanlık duyuyor ve 'Aramızda bir kişi eksik' diyerek kadını almaya gidiyor ama kadın vefat etmiş. Kadının adı Gönül... Ofisin adı Gönül İşleri..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA