Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kurtarılmış diziler kanalı

Sevgili Acun kardeşime naçizane bir öneri: Hiç boşuna yeni dizi tutturmaya kalkışma. Ekrandan kaldırıldığı için sevenlerinin ardından ağıtlar yaktığı, televizyon yazarlarını mesaj yağmuruna tuttuğu, internet üzerinden kampanyalar başlattığı dizileri transfer edip bir 'Kurtarılmış Diziler Kanalı' yarat. Eğer bize ulaşan mesajların yüzde 50'si reyting ölçümlerine yansırsa, artık sana karada ölüm yok!
Madem topa girdim, dizilerin isimlerini de vereyim bari:
Ah Neriman'ın tadı pek çok izleyicinin damağında kalmış. Leyla ile Mecnun hâlâ herkesin dilinde. Akıbeti meçhul Kardeş Payı'nın bir an önce başlamasını dört gözle bekleyenler var. Bugünün Saraylısı belli ki ardında koca bir boşluk bırakmış. En sevilen polisiye dizilerden Kanıt'ın yerini hâlâ hiç kimse tutamamış görünüyor. Kalp Hırsızı'nın da önemli bir izleyici potansiyeli barındırdığını düşünüyorum. Hele Benim Adım Gültepe'nin derdest edilip ekran dışına sürgün edilmesini kimsenin aklı almıyor.
Sessiz sedasız ekrandan uzaklaştırılan Yalan Dünya ve Urfalıyam Ezelden ile karabatak gibi bir görünüp bir kaybolan Galip Derviş ve yakında ekranlara veda edecek Arkadaşım Hoşgeldin de bu kötü muameleyi doğrusu hiç hak etmiyor.
Listeyi daha da uzatmak mümkün. Kendine doğru kanal, doğru gün ve doğru saat arayan bunca itilmiş-kakılmış dizi ve program varken, o kadar masrafa girip risk alarak Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek var mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA