Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bravo Erkan!

Bana göre dizi evreninin en istikrarlı aktörü Erkan Petekkaya...
Üzerine giydiği her karakterin hakkını sonuna kadar veriyor. Bizi her daim 'o adam olduğuna' inandırmayı başarıyor.
Rol aldığı dizilerde şimdiye kadar 'boşu' yok.
Bazıları onu 'Hep aynı türden karakterleri canlandırıyor' diye eleştirse de, ben aynı fikirde değilim. Ali Kaptan ile Cihan arasında en ufak bir alaka yok. Hem tarz, hem tavır, hem de fiziksel özellikleri neredeyse taban tabana zıt tipler. Erkan'ın yeni rolüne bürünmek için nasıl kilo verdiğini, nasıl daha zarif ve naif göründüğünü fark ettiniz mi?
Star'ın yeni dizisi Paramparça eğer sezona hatırı sayılır reytinglerle başladıysa, bunda en büyük pay Erkan'ın.
Peki ya Nurgül Yeşilçay? O, her zamanki gibi... Asmalı Konak'taki paten kayan deli dolu kızdan beridir; onu hep dudakları aşağıya bükülmüş, 'acıların kadını' olarak izlemekten yorulduğu için midir bilinmez, dizi seyircisi Nurgül'ü bir türlü içine alamıyor. Bu kadar yetenekli bir aktristin, televizyonda bu denli hayal kırıklığına uğramasına hem şaşırıyor, hem üzülüyorum.

DOLMUŞ MUCİZESİ
Dizi, Yeşilçam'ın yıllardır ağzına sakız ettiği bir konuyu, hastanede karışan çocuklar dramını bu kez son derece derinlikli bir tarzda ele alıyor. Ama gözüme takılan iki tuhaflığı da yazmadan geçemeyeceğim. Kızı elbise alacak diye cüzdanındaki son 150 lirasını verip gözyaşlarına boğulan kadın, kuyumcunun '200 lira eder' dediği yüzüğü niye savurup denize atar ki?
Bir de meğer Bebek'ten minibüs hattı geçermiş de yıllardır haberimiz yokmuş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA