Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Canavarı saklamayın!

Adam, üç gündür haber bültenlerinin en çok konuşulan ismi. Görüntüler inanılmaz. Minibüs şoförü, Karadeniz havası eşliğinde en az 50 kilometre hızla giderken arkadaşlarının ısrarına dayanamayıp direksiyonu bırakarak, koridorda horon çekmeye başlıyor. O sırada direksiyonunda kimse bulunmayan minibüs de trafikte yol almaya devam ediyor. Adam sanki trafik canavarının horona kalkmış hali...
Fox Haber'de izledim. Görüntüler, trafik ekiplerini harekete geçirmiş. O hattaki tüm minibüsler tek tek durdurulup kontrol edilmiş. Sonunda görüntülerdeki şoförün N.T. olduğu anlaşılmış. Üstelik N.T.'nin ehliyeti bile yokmuş!
Haber, güzel bir 'fikri takip' örneği. Ama niye ismi açıkça söylenmiyor ki? Adamın ismini açık açık söyleyin ki, insanların hayatını hiçe sayan bu trafik canavarı cümle âleme teşhir edilsin.
Ne yazık ki aynı hassasiyet, ünlülerin uyuşturucu operasyonlarında ya da siyasi soruşturmalarda gösterilmiyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA