Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın lafları-2

"Elin İngiliz'i sabun gibi kayıyor, bizimki tık'layarak iniyor..." (Okan Bayülgen, Makina Kafa'da BBC kamerası ile kendi programının kamerasının hareketlerini karşılaştırırken)
"Tüm dişi yaratılmışlar, insan olsun, hayvan olsun daha çabuk yağlanırlar. Yani hanımlarımız daha yağlıdır. Bu nedenle daha lezzetlidirler..." (Şovmen kasap Cüneyt Asan'dan konuk olduğu Zahide ile Yetiş Hayata programında hanımlara kendi usulünce iltifat)
"Lamba ile yetiştim, elektriği bunda buldum..." (Esra Erol'un Fox'taki izdivaç programında 70 yaşındaki amcadan, gözüne kestirdiği gelin adayına iltifat)
Cübbeli Ahmet Hoca bir radyo sohbetinde açıkladı: "Bana her kanaldan teklif geliyor. Hatta Telegol programından da çağırdılar. 'Gel derbi maçı izle. Bize 5 dakika yorum yap. 30 milyon bize kilitlensin' dediler. Ben de 'Günah da bana kilitlensin' diyerek, teklifi kabul etmedim tabii ki..."
Halil Sezai, konuk olduğu Saba Tümer'in programında ilginç bir itirafta bulundu: "Annem küçükken bana don giydirmezdi. Küçüklüğümden beri don giyemem, basıyor bana..."
"Menfi siyasetin tarafgir damarıyla, menfi siyasetin zulmetli gözlükleriyle bakanlar, meleği şeytan, şeytanı melek, yalanı hakikat görür..." (Makina Kafa'da Okan Bayülgen'in bir türlü izleyicilere ezberletemediği Nihat Doğan vecizesi)
'Bazı anlar var ki, çok güzel. Ama hangi anlar bilmiyorum.' (Yıldız Tilbe'nin attığı ilginç tweet)
Fox'un Çalar Saat'ini sunan Murat Güloğlu, Antalya'daki bayrak indirme olayıyla ilgili seyirci mesajlarını okurken tam zamanında frene bastı: "Türk bayrağına göz dikenlerin, o direk... Hay Allah, boş bulunup sonuna kadar okuyacağız, ondan sonra RTÜK'le başımız belaya girecek..."
Güldür Güldür'ün sokak röportajlarında genç adama sordular: "Hiç psikoloğa gidiyor musunuz?" Delikanlı yanıt verdi: "Çok sık gidiyorum çünkü kız arkadaşım psikolog..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA