Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Meleklere nazire

Erkek televizyon izleyicileri için en cazip yılbaşı programının, CNBC-e tarafından 'geleneksel yeni yıl karşılama aksiyonu' haline getirilen Victoria's Secret defilesi yayını olduğunu sanırdım. 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar'ın A9 kanalında yayınlanan 'Yılbaşı Özel' programını izleyince, fikrimi değiştirdim.
Adnan Hoca, kedicikleriyle birlikte öyle bir yılbaşı eğlence programı hazırlamış ki, aman aman... Kedicikler, toplandıkları mekanda birbiri ardına sahne alıp en cesur sahne sanatçılarının bile giymeye cüret edemeyecekleri kıyafetleriyle oryantal dans yapıyorlar. RTÜK görse, ceza kesmeye doyamaz; o kadar yani... Bu arada programın sürprizi ise genç oyuncu Özge Özpirinçci'nin internette paylaştığı videoydu. Adnan Hoca'nın kediciklerini taklit eden Özge'nin esprili videosu, Hoca'nın da takdirini kazandı.
Adnan Oktar, görüntüleri kahkahalar eşliğinde izledikten sonra "Şahane olmuş maşallah. Dünya tatlısı, Allah ömrünü uzun etsin. Bayağı şeker..." diyerek beğenisini dile getirdi.
İster misiniz, CNBC-e gelecek yılbaşında kanatlı meleklerden vazgeçip Adnan Hoca'ya yılbaşı özel eğlence programı yaptırsın?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA