Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Böyle dizi görmedim!

Bir haftadır en dokunaklı dizi hangisi dersiniz? Karadağlı mı, Kara Para Aşk mı, Paramparça mı, Medcezir mi yoksa Şeref Meselesi mi? Bana sorarsanız hiçbiri... Ben bir haftadır Esra Erol'daki 'gerçek' diziyi izliyorum, boğazımdaki düğümlerle...
Fatih adlı genç, evlenmek için stüdyoya gelmişti. Ama geçmişi, istikbalinden daha fazla ilgi çekti. Minicik bir bebekken, geçim sıkıntısı yaşayan annesi onu karakolun önüne bırakmıştı. Hem o, hem de terk edilen kız kardeşini başka aileler evlat edinmişti. Önce, Fatih'in annesinin Muş'ta yaşadığı ve bir kız kardeşinin olduğu ortaya çıktı. Babası da hastanede tedavi görüyordu.
İlk olarak akrabalarına kavuştu Fatih... Sonra Muş'tan gelen annesinin ayaklarına kapandı, 'Niye beni terk ettin be anne?' diye bir kez bile sormadan... Ertesi gün bu kez kız kardeşine sarıldı hasretle, 'Sen benim vatanımsın, sen toprağımsın' diyerek...
Acaba bu bir haftalık 'Esra Erol dizisi', DVD olarak piyasaya mı sürülse? Anasına, babasına küs evlatlara mı izlettirilse?
İlkokullarda 'İşte ailenin önemi budur' diye ders olarak mı okutulsa?
Ben, kendisine tıpatıp benzeyen babasının askerlik fotoğrafını 27 yıl sonra ilk kez gören Fatih'in dudağındaki o titremeyi, 'Baba?' diye sorarken gözünde çakan kıvılcımı hiçbir dizinin, hiçbir aktöründe görmedim ve bir kez daha anladım: Adına 'Kader' dediğimiz senaristin eline kimse su dökemez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA