Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu 'Bedel' ödemeye değer

İntikamın soğuk yenen bir yemek olduğunu biliyorduk da, kanal yönetimleri ve dizi yapımcıları için en lezzetli ve karın doyuran mönü olduğunu son birkaç yıldır öğrendik.
Ekranda iş yapan dizilere bir bakın: Karadayı, Paramparça, Şeref Meselesi, Karagül ve diğerleri... Hepsinin ortak paydası, izleyenleri bir intikam öyküsünün peşinden koşturmaları...

SES GETİRECEĞİ BELLİ
Bir de dizilerin artık ikircikli ve son derece 'çarpıcı' konular işlemek zorunda bırakılması. Belli ki artık hayatın içinden çekip çıkarılmış, sıradan öykülere kimse yüz vermiyor. Örneğin; hastanede karışan çocuklar (Paramparça), ağabeyinin reddettiği çocuğa sahip çıkmak için yengesiyle evlenen delikanlı (Şeref Meselesi) gibi... Bunlara şimdi bir de ATV'nin yeni dizisi Bedel eklendi. O da, karısını kumar masasında kaybeden adam portresi ile daha ilk bölümüyle izleyiciyi kalbinden yakalayıverdi.
Bedel, sezonun en çok ses getiren dizilerinden biri olmaya aday. Monte Cristo Kontu ya da Ezel gibi yıllanmış bir intikam öyküsünden yola çıkıyor. Ali'nin zengin bir adam olarak geri dönerek, sevgilisi Begüm'ü kendisinden alan Vedat ve onun çevresindekilere hayatı zindan etme çabası, seyirciyi peşine takacak gibi. Ama dizinin tek cazip tarafı konusu değil. Zira oyunculuklar muhteşem.
Sedef Avcı hep benzer rolleri canlandırıyormuş gibi görünse de 'Begüm' karakterini yine oya gibi işlemiş. Necip Memili ise dizinin lokomotifi. Yine çok sahici, yine çok etkileyici. Ama ben dikkatleri yeni oyuncu Berk Erçer'e çekmek istiyorum. 'Ali' karakterinde harikalar yaratacağa benziyor. 'Bu ismi aklınızda tutun' demeyeceğim. Çünkü önümüzdeki günlerde ister istemez ezberleyeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA