Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Magazinciler yaşadı

Adını Survivor ile duyuran ya da yıldızını bu yarışma sayesinde parlatanların yarışacağı Survivor All Star, seyirci karşısına çıkacağı 22 Şubat için gün sayıyor.
Yarışma şimdiden magazin medyasının gündemine oturdu. Nasıl mı? Selim Sabah ile Survivor Türkiye-Yunanistan'da tanışarak evlenen Nadya Zagli, boşandığı eşi Selim Sabah'ın Survivor 2010 şampiyonu sevgilisi Merve Oflaz'a karşı yarışacak. Bir de daha önce yarışmada sille tokat kavga eden Pascal Nouma ile Nihat Doğan da yeniden rekabete tutuşacak. Yani... Yarışmaya şimdiden magazin tohumları ekilmiş, hasat bekleniyor... Bu arada yarışmaya bu dört ismin yanı sıra Fulya Keskin, Özlem Çalın, Taner Özdeş, Hakan Hatipoğlu, Seda Aktuğlu, Hasan Yalnızoğlu, Anıl Tetik, Almeda Abazi, Begüm Yücetan, Hilmi Cem İntepe, Doğukan Manço, Bozok Gören, Duygu Çetinkaya, Turabi Çamkıran, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Berna Canbeldek ve Sahra Işık katılacak. Şampiyonlar Ligi bu sezon gölgede kalacak gibi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA