Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Mustafa Avkıran resitali

Salı akşamı iki yeni diziyle daha tanıştık. İlki; ATV'de ekrana gelen Sevdam Alabora idi... Zamanla istim tutacak bir diziye benziyor. Hikaye boyunca beni en çok etkileyen, 'Acımasız Ağa' rolüyle harikalar yaratan Mustafa Avkıran'dı. Adeta dizinin tüm yükünü tek başına omuzlamış gibi göründü. Flashback (zamanda geriye dönüş) sahneleri ve dış ses yardımıyla anlatılmaya çalışılan girift öyküler yumağı ise sıradan izleyiciye biraz karışık gelebilir.
Bakalım Sevdam Alabora, fırtınalı dizi okyanusunda alabora olmadan yoluna devam edebilecek mi...
Fox'un yeni dizisi Aşk Yeniden ise bana 'Olmuş' dedirtti. Bu tür romantik komedilerde başrol oyuncularının kimyasının birbirini tutması çok önemli. Özge Özpirinçci- Buğra Gülsoy çifti hem sempatik, hem uyumlu, hem de inandırıcı. Duru senaryosu, ağdalı olmayan 'sahici' diyalogları ve güçlü yan karakterleri ile Aşk Yeniden'in yolu açık gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA