Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Elnur komplosu

Bir süredir sanal âlemde dolaşan 'ihbarlardan' biri, bizim köşeye de ulaştı. Okurlarımızdan biri diyor ki, "O Ses Türkiye'nin birincisi Elnur, Ebru Gündeş'in eşi Rıza Zarrab tarafından büyük paralar ödenerek Azerbaycan'dan getirildi ve Ebru'nun yarışmayı kazanabilmesi için onun takımına 'monte' edildi."
Okurumuza göre, Elnur kendi ülkesinde olsa böyle bir yarışmada asla birinci olamazmış. Ayrıca adı O Ses Türkiye olan bir yarışmayı neden bir Türk değil de Azeri kazanıyormuş...
Sonuncudan başlayayım: Ben Azerilerle iki devlet tek millet olduğumuza inananlardanım. Bir Azeri kardeşimizin O Ses Türkiye'yi kazanmasından da hicap değil, gurur duyarım. Bana göre Elnur tamamen bileğinin hakkıyla bu yarışmayı kazandı. Bence sadece bu yarışmanın değil, bugüne kadar yapılan tüm O Ses'lerin en iyi şarkıcısıydı.
Okurumuzun garip iddiasına göre Zarrab; eşine yalı, otomobil ya da at alır gibi bir 'birincilik' hediye etmiş- miş...
Belli ki komplolara fena halde alıştık. Siyaset, ekonomi yetmiyor, artık magazinde de 'komplo teorisi üretmeden' duramıyoruz. Bana göre ne Ebru Gündeş'in, ne pırlanta sesli Elnur'un birinci olmak için ekstra bir desteğe ihtiyaçları vardı. Saçma sapan iddialarla ne Ebru'yu daha fazla üzün, ne de Elnur'un alın terine haksızlık edin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA