Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ve kazanan...

Köşemizin en sadık lojistik destekçilerinden sevgili Doruk Şahin bu kez de Star TV'nin yeni yarışması Ve Kazanan'ı yorumlamış:
"Değerli Yüksel Ağabey, Ve Kazanan isimli bir ses yarışması başladı. Programa biraz baktım. Format, O Ses Türkiye'nin kopyası adeta. Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye'de arkasında duran dekorun V şeklinde olmasından etkilenilmiş sanırım. İki jüri üyesi var, sanki Eurovision'da oy veren ülkeler gibi, farklı şehirlerden tercih yapıyorlar adeta.
O Ses Türkiye'deki jüri sıcaklığını göremedim. Çok soğuk bir jüri var. Puanlama sistemi Yetenek Sizsiniz'deki puanlama sisteminden alıntı yapılmış. O Ses Türkiye'deki sahne ışıklarıyla tamamen aynı olmuş. Para teklifi ise Okan Bayülgen'den esinlenme gibi geldi. Hareketli masanın hareketli camekanı yapılmış. Biraz Canlı Para yarışmasını da andırıyor.
Sunucuya gelince; Yetenek Sizsiniz'deki Alp Kırşan ile kıyaslayamadım. O Ses Türkiye'deki Zeynep Dörtkardeşler enerjisi de yoktu. Yarışmacılara baktım, onlar da jüri gibi soğuk, ekran ışığı olmayan kişilerdi. Ve kazananı açıklıyorum. O Ses Türkiye ve Acun Ilıcalı... Sevgilerimle..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA