Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bravo Emel Müftüoğlu!

Bu kadını boşuna sevmiyorum.
Çünkü gerçek bir gönül insanı, en hakikisinden kötü gün dostu. Kimin başı sıkışsa, yanında onu görüyorum. Hangi kampanyanın sesinin duyurulmasına ihtiyaç olsa, eline megafonu ilk alan o oluyor. Bu kez de yaptı yapacağını.
Topladı etrafına sanatçı dostlarını, cezaevindeki arkadaşı Deniz Seki için klip çekti. Sanatçılar, hem tecelli etmekte zorlanan adaletle, hem de ciddi rahatsızlığıyla mücadele etmek zorunda kalan Deniz Seki'nin şarkısına ortak klip çekip ona en güzel hediyeyi verdiler.
Deniz Seki'yi en çok mutlu edecek şeyi keşfeden ise Emel Müftüoğlu'ydu.
Çünkü her daim yaptığı gibi en doğrusundan 'empati' kurmuştu can arkadaşıyla. 'Ben olsam en çok neye sevinirdim, en çok neyle mutlu olurdum?' diye kafa yorup sonunda en değerli hediyeyi bulmuştu.
Bir kader mahkumunu bazen bir paket sigara, bazen bir hamam terliği ve çokça da içinden sevgi geçen bir mektup mutlu eder.
Deniz, altında Emel'in imzası bulunan bu arkadaş mektubunu kim bilir kaç kez okuyup koklayacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA