Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İnsanlık ölmemiş-2

Konya Ilgın'da 4 aylık hamile karısını, iki çocuğunun gözleri önünde öldürüp ormana kaçtıktan sonra yakalanan katil, olayın tatbikatı sırasında köy ahalisine dönüp "Hakkınızı helal edin" dedi.
Ben "Yuh" seslerini beklerken, insanlar "Helal olsun" demezler mi!
Yahu günahsız bir kadının ve karnındaki bebeğinin canını almak, hem de bunu evlatlarının gözleri önünde yapmak hangi 'hakka' sığar?
Tam enseyi karartıp içinde yaşadığım toplumun geleceğinden umudu kesecekken, sıradaki haber imdadıma yetişti. Babasının, sanayi sitesinde 550 liraya yaptırdığı mavi ışık ünitesi ile hayata tutunmaya başlayan 4.5 aylık Poyraz bebek için karaciğer nakli gerekiyordu. Halası son anda karaciğerinden parça vermekten vazgeçmişti. Haberi televizyonda izleyen Çorumlu TIR şoförü Hacı Yağcı, aileye ulaştı. "Hiçbir karşılık beklemeden, gerekirse ciğerimin tamamını o bebeğe vereceğim. Ben de bir babayım. O bebeğin yaşaması, babasının gözlerinin yeniden gülmesi bir ömre bedel" dedi. Haberi izleyince keyfim yerine geldi.
Fark etmişsinizdir. Bültenlerdeki onca kasvetli haberin, şov programlarındaki bunca geyik muhabbetinin içinden insanlığın ölmediğini müjdeleyen olayları seçip keyfini çıkara çıkara bu sütunlarda yazıyorum. Yazıyorum ki, içimizdeki insanlığı öldürmeye çalışanlara karşı bağışıklık sistemimiz gelişsin, daha güçlü direnelim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA