Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Turabi izleyiciyi ikiye böldü

Survivor yarışmacısı Turabi'nin özellikle kazandığı oyunlar sonrasında yaptığı sevinç gösterilerinde kelle alma gibi şiddet içeren hareketlerde bulunması bu sütunda okurlarımız tarafından ağır biçimde eleştirilmişti.
Turabi durumun farkına varmış olmalı ya da yapım ekibinden ciddi bir uyarı gelmiş bulunmalı ki, geçen hafta nispeten daha sakin göründü. Turabi'nin bu hafta SMS oylamasında birinciliği Hilmicem'e kaptırması da seyirciden gelen önemli bir ikazdı.
Turabi'nin yarışmada takındığı tavır ise izleyiciyi ikiye bölmüş durumda. İşte iki farklı Turabi yorumu:
"Yüksel abicim merhaba, 25 yaşındayım, diğerleri gibi uzun yıllardır sizi okuyorum demeyeceğim:) Köşe yazarlarına merak sardığım şu iki senedir sizleri takip ediyorum. Ben Survivor'ı Turabi için izliyorum. Benim gibi insan da çoktur. Hareketleri hoşuma gidiyor. Hiç değilse yapmacık olduğunu, karşısındakinin moralini bozmak için o hareketleri yaptığını biliyoruz. Oysa bizim ülkemizdeki dizilerde -aşk dizisi de dahil- reyting düşmeye başladığı zaman ilk iş olarak eli silahlı birileri çıkmıyor mu ortaya? Bu durum çok sıkıcı olmaya başladı. Reyting düştüğü zaman olacak belli: Aşk dizisi, oluyor sana çakma Kurtlar Vadisi... Ondan sonra geçip Turabi'ye laf ediyoruz." (Semih Mercan)
"Sevgili Yüksel Aytuğ, ben de Survivor'ı takip edenlerdenim.
Yaşam standartları daha yüksek diye Ünlüler'i değil de Gönüllüler'i destekliyorum. Çünkü onların ödülü kazanmasıyla belki daha iyi bir yaşam kurabileceklerini düşünüyorum. Ancak Gönüllüler takımından Turabi'nin antipatik, agresif, hatta rakibini küçük gören tavırları yüzünden Ünlüler'i destekliyorum. Diskalifiye edildiğini öğrenince çok sevinmiştim. Meğer sadece bir oyunlukmuş. Bu kadar antipatik bir kişinin davranışları uç noktada olmasından dolayı oğlum örnek almaya çalışıyor. Kötü örneklerin ekranlardan uzaklaştırılması lazım. Çünkü çocuklar, filmlerdeki kötü örneklerin bir rol gereği olduğunu düşünüyorlar, ancak bu tip reality şovlardakilerin gerçek olduğunu biliyorlar ve örnek alıyorlar." (Mustafa Begeç)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA