Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Okan'ın sırrı

Yıllardır televizyon yazıyorum ama ben de pek çok kimse gibi 'Okan Bayülgen tılsımının' sırrını tamamen çözemiyorum. Adamın programlarından odama sanki bir sinir gazı yayılıyor. Paralize oluyor, uyuşuyor ve kumanda aletinin yerini unutuveriyorum.
Galiba Okan'ın sırrı, her hafta cumartesi akşamı memleketin küçük bir 'insan maketini' çatıp önümüze koyması. Ağırladığı konuklar ayrı tellerden çalıyormuş, hatta akortsuz konuşuyorlarmış gibi görünseler de, sonuçta ortaya göz alıcı bir 'senfoni' çıkıyor. Kakafoniden senfoni çıkarmak içinse Okan Bayülgen gibi bir dehaya ihtiyaç var sanırım.
Bu hafta Cengiz Kurtoğlu ile Hayko Cepkin stüdyodaydı. Okan 'ara gazını' verip geriye çekildi. Cengiz Kurtoğlu ile Hayko Cepkin, 'Kendim ettim, kendim buldum'u karşılıklı öyle bir söylediler ki; bu çılgın, bu her anı sürprizlere gebe, mozaikleri üzerinde her daim dans edebilme imkanı bulduğum ülkede yaşadığıma bir kez daha şükrettim...
Herkes talk show ya da benzeri bir program yapıyor ama Okan'ın yaptığı 'başka' bir şey...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA