Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Canım anneme...

İzninizle bugün bu sütunu sevgili annemin 'şahsına' ayıracağım. Beni doğurup büyüten, hem sütüyle, hem sevgisiyle emziren, 50 küsur yaşımdayken bile sırtıma kuru havlu koymayı aklından geçiren, ne zaman beni televizyonda görse ekrana öpücükler konduran, renkli camdan makas almaya çalışan canım anneme...
Benimki bu yıl 80 yaşına girdi. Allah uzun ömürler versin. Onu ve tüm anneleri başımızdan eksik etmesin. Daha kaç Anneler Günü'nü birlikte kutlayacağımızı Allah bilir.
Bugün hem Anneler Günü, hem de sevgili babamı toprağa vermemin ikinci yıldönümü. 'Babaların yokluğu, yıllar sonra koyar insana' derlerdi de pek anlam veremezdim. Meğer öyleymiş gerçekten. Bugün anneme 'Anneler Günü'n kutlu olsun, iyi ki hayatımdasın, seni çok seviyorum' diyebildiğim için şükrediyorum. Eğer sizinkiler de hayattaysa, gününü kutlayacağınız bir anneniz varsa, siz de şükredin.
Önce şehit anneleri, sonra canım annem olmak üzere tüm annelerin ellerinden saygı ile öpüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA