Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çakır'ın muhteşem dönüşü

Geride bırakmaya hazırlandığımız sezonda kanal yönetimleri ve yapımcılar, dizi kulvarında çokça hayal kırıklığına uğradı. Genelde geçen yıldan kalan diziler seyirciyi ekran başında tutarken, yeniler içinde tutulanların sayısı, bir elin parmaklarını geçmedi.
Durum böyle olunca, kanallar dizi pastasından daha kalın bir dilim kopartabilmek için yeni sezona çok daha iddialı hazırlanmaya başladılar.
Yeni sezon için favorimi hemen açıklayayım: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz... atv ekranlarında Eylül ayında yayınlanacak dizinin çekimleri üç ay öncesinden başladı. Başrollerde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır var. 'Çakır' kelimesi ise bana göre dizinin eski deyimle alamet-i farikası.
Malum, Oktay Kaynarca'nın yıldızını parlatan; Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı unutulmaz 'Çakır' karakteriydi. Öyle ki, dizideki ölümünün ardından camilerde gıyabi cenaze namazları kılındı, gazetelere taziye ilanları verildi. Oktay'ın yeni dizideki karakterinin ismi de 'Hızır Çakırbeyoğlu' olacak.
Yeni dizideki Kurtlar Vadisi göndermelerinin kaynağı ise Kurtlar Vadisi'nin eski yapımcısı Raci Şaşmaz ve senaristi Bahadır Özdener ile yönetmeni Onur Tan'ın aynı koltuklarda oturuyor olması...
Gelelim Oktay'ın muhteşem dönüşüne... Neden dönüşünün muhteşem olacağını iddia ediyorum? Çünkü Oktay ne yaptı, ne ettiyse bu tür dizilere ilgi duyan seyirci kitlesinin gönlündeki 'Çakır' efsanesini silemedi. Şimdi bir kez daha 'Karadenizli mafya babası' rolüyle, yani tam da ağzında keyifle çiğneyeceği, hakkını vereceği, fenomen haline getirebileceği bir karakterle izleyicinin karşısına çıkacak.
Set çalışmaları hakkında ilk bilgiler önüme geldiğinde, heyecan ve merakım ikiye katlandı. 'Hızır Çakırbeyoğlu' ismini şimdiden bir yerlere not edin. Zira yeni sezonda Türkiye onu konuşacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA