Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu yutturmaca değil mi?

Uzun dizi süreleri ve sonu gelmez reklam kuşakları izleyiciyi bezdirmeye devam ediyor. İşte ekran başındaki 'dizi esaretinden' yakınan bir okurumuz daha. Sefa Aksan, son zamanlarda dizi fragmanlarının üzerine iliştirilen 'tekrarsız' ibaresinin açık bir 'yutturmaca' olduğu iddiasında:
"Merhaba Yüksel Bey, dizilerin yeni bölümleri ve uzunca yayınlanan özetlerinden söz etmek isterim. Zira yeni bölümlerinin fragmanlarında 'tekrarsız' kelimesi kullanılmaya başlandı. Bu kelime ile, dizi izleme/takip etme konusunda ihtisas yapmış izleyiciye tabiri caizse 'yutturulmaya' çalışılan şey nedir anlayamadım. Zaten özetinde dizinin tekrarı 45 dakika kadar veriliyor. Artık ya 'uzunca özetli yeni bölüm' ya da 'tekrarsız ve özetsiz yeni bölüm' şeklinde fragman yayınlanmasını bekliyoruz. Çoğu izleyicinin de benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dilerim; 'Sabah' ile nice güzel günlere..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA