Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu fırsatı kaçırma Nadya!

Nadya kim? Survivor'ın Yunan yarışmacısı... Türkiye ile Yunanistan arasında yapılan yarışmanın en başarılı kadını. Dans ediyor, mankenlik yapıyor.
Ülkesinin tanınmış şov yıldızlarından.
Nadya Zagli üç hafta önce Survivor All Star'dan elendi. Ama sempatikliği, sağlam karakteri ve diğer yarışmacılarla kurduğu dostluk nedeniyle izleyenlerin gönlünü fethetti.
Malum, yarışmanın finali birkaç hafta sonra KKTC'de yapılacak. Elenen tüm yarışmacılar da finaldeki 'yüzleşme' konseyi için Ada'ya gelecek.
Ancak ortada diplomatik krize yol açabilecek bir 'sorun' var. Nadya, Yunanistan vatandaşı. KKTC'yi tanımadıkları için bir Yunanlı'nın Ercan Havaalanı'ndan giriş yapması, onların nezdinde 'vatan hainliğiyle' eşdeğer tutuluyor. Yani Nadya'nın KKTC'deki finale gelip gelmeyeceği henüz belli değil. İşte bu aşamada hem Acun'a, hem de Nadya'ya önemli bir görev düşüyor. Misyonları; 'Barış elçiliği' olmalı. Ada'daki iki toplumun birbirlerine daha da yakınlaşmak için çaba harcadığı şu günlerde Acun eğer Nadya'yı KKTC'ye gelmeye ikna edebilirse, Nadya da fanatiklerin tepkisini göğüslemeyi göze alıp finale gelirse; her ikisi de toplumların barışı adına öncü olup büyük takdir toplayabilirler. Özellikle Nadya bu müthiş 'barış güvercinliği' fırsatını kaçırmamalı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA