Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İliştirilen kadınlar

Bir otomobilsever olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Otoshow fuarını ziyaret etmeden yapamadım ve yine kasap kedisi misali etraflarında dolaşıp bol bol fotoğraf çekmekle yetindim.
Eşim, bir ara şöyle dedi: "Neden otomobilleri kadın mankenler eşliğinde tanıtıyorlar. Hiç hoş değil." Haklıydı. Otomobil fuarları gerçekten de kadınların 'meta' ya da 'kenar süsü' olarak kullanıldığı başlıca mekanlar. Evet, otomobilin, pazarlama tekniğinde 'dişi' olarak kabul edildiğini biliyorum. Her ne kadar son yıllarda kadın müşterilerin sayısı artmış olsa da tercih inisiyatifi ağırlıklı olarak erkeklerde. Böyle olunca, otomobilin cazibe kat sayısını artırmak için yanına süper mini etekli bir kadın 'iliştirmekte' fayda görüyorlar sanırım.
Eşimin haklı tespitinden sonra empati yapınca keyfim kaçtı. Koca fuar alanı bana 'köle pazarı' gibi görünmeye başlayınca en kestirme yoldan kendimi dışarı attım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA