Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Biz mağdur severiz

Survivor'da bu hafta Berna'nın eleneceğini çoğu kişi tahmin edebilmişti. Ama SMS oylamasında Merve Aydın'ın birinci çıkacağı pek çok kişinin aklının ucundan bile geçmiyordu.

KAYITSIZ KALMADILAR
Peki Merve neden birinci oldu? Sebebi basit: Biz millet olarak her zaman mağdur severiz, onun yanında olmaya çabalarız.
Merve Aydın geçen hafta sürekli gözyaşı döktü, hatta sinir krizleri geçirdi. Ünlü atletin gözyaşı dökmesine sebep olan ise içinde tatlı bulunan ödülleri bir türlü kazanamamasıydı. 'Tatlı istiyorum' diye kendini paralayan Merve, okyanusun su seviyesini yükseltecek kadar gözyaşı dökünce, yufka yürekli seyirci de buna kayıtsız kalmayıp oy yağdırdı.
Aslında Survivor'daki SMS sonuçlarından geri sayımın sürdüğü genel seçimler için çıkarımda bulunmak ne derece doğru bilinmez ama 'mağdur görünmenin' oy olarak geri dönme olasılığı bir hayli yüksek görünüyor.
Halkın nezdinde; hakkı yenen, çeşitli kumpaslarla önü kesilmeye çalışılan, siyasi anlamda mağdur edildiği için gözyaşı döken her parti, 7 Haziran seçimlerine 1-0 önde başlıyor gibi...
Hazır söz Survivor'dan açılmışken, Hakan Hatipoğlu'nun da hakkını vermek gerek. Bozok kendisine kafa attığında aynı şekilde karşılık vermek yerine soğukkanlılığını koruyarak hem aldığı aile terbiyesinin hakkını verip halkın gözünde takdir topladı, hem de Bozok'un daha fazla şiddet kullanıp yarışmadan ihraç edilmesini önleyerek rakibini bir anlamda kurtarmış oldu. Bence son derece güçsüz bir takımda mücadele etmesine, haftalardır arkadaşları yüzünden aç gezmesine rağmen karakterinden ödün vermeyen Hakan, finali hak eden gerçek bir Survivor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA