Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kadın-erkek farkı

Köşemizin yetiştirdiği 'ekran hafiyelerinden' Şerife Nalan Yılmaz, Beyaz Show'da yaşanan bir olaydan hareketle kadın ve erkeklerin dünyaya bakışları arasındaki farkı ortaya koymuş:
"Merhabalar Yüksel Bey; senelerdir yazılarınızı ilgiyle takip ediyor, ben de ekranlarda gördüğüm bazı ayrıntıları sizinle paylaşmayı çok istiyordum. Nihayet kendime güvendim ve bir dizideki ayrıntıyı size yazdım; siz de benim bu yorumuma Gaf Kürsüsü köşenizde yer verdiniz. Yazınızı okurken kendi ismimle başlayan bölümü görünce çok şaşırdım ve sevindim. Çok teşekkürler...
22 Mayıs 2015 tarihli Beyaz Show programındaki bir ayrıntıya hem Beyazıt Öztürk, hem de program konuğu Ferhat Göçer çok güldü.

RENGİ BİLE AYNI

Haftalardır programlarında siyah takım elbise giyen (sanki hep aynı takım gibi, kendisi bile 'Sezon başından beri aynı takımı giyiyorum, kimse fark etmiyor' diyordu) Beyazıt Öztürk o gün lacivert bir takım elbise giymişti. Peki sürekli takım elbise giyen bir başka ünlü Ferhat Göçer'in takım elbisesi ne renkti dersiniz?
Üstelik Beyazıt Öztürk'ün giydiği elbisenin aynısı, hatta ton farkı bile yok, aynı lacivert. Canlı yayındaki bu pişti olayı kadın sanatçılar arasında yaşansaydı, olay olurdu ama onlar gülüp geçtiler... İyi çalışmalar dilerim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA