Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yine esmer günler

Cuma akşamlarının rengi solmuş gibi hissediyorum.
Çünkü 'Beyaz Show' yaz tatiline girdi. 19 yıldır sadece sayfama malzeme bulabilmek amacıyla değil, hoşça vakit geçirebilmek adına izlediğim bir program 'Beyaz Show'.
Tıpkı Okan Bayülgen'in programları gibi...
Geçenlerde Beyaz'ın sırrını özetlemeye çalışmıştım bu sütunlarda.
Demiştim ki; bu devirde en büyük erdem, aynı kalabilmektir.
Beyaz bunun için 19 yıldır ekranlarda. Beyaz, sezonu tamamladığı günün ertesinde Boğaz'da gazetecilere konuşmuş. Demiş ki, "Gelecek sezon 20'nci yılımız olduğu için programda büyük değişiklikler, sürprizler olacak..." Yenilenmek tabii ki iyidir ama Beyaz'dan tüm 'Beyaz Show' izleyicileri adına bir ricam olacak:
Lütfen programın ruhunu solduracak, gazını kaçıracak radikal değişikliklere gitme...
Erol Evgin'in o şahane şarkısında söylediği gibi, 'Hep böyle kal'.
Final programı ise sıcacıktı.
Beyaz'ın neden 'Beyaz' olduğunu herkes bir kez daha anladı. Genç oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 'Medcezir' dizisinin bir sahnesinde burnundan fışkırttıkları, 10 dakikalık bir sohbetin konusu oldu. Ama Beyaz, konuyu öyle samimi, öyle esprili bir şekilde işledi ki, Serenay alınganlık göstermek yerine kahkahalara boğuldu.
Bu arada Serenay'ın "O sahneyi montajda çıkarmayan yönetmenimi gönülden kutluyorum" demesi, nasıl bir oyunculuk olgunluğuna eriştiğinin göstergesiydi.
Helal olsun bu kıza...
Beyaz'ın son dakika golü ise bu sezon son dakikaları en iyi değerlendiren takım olan Galatasaray'ı bile kıskandıracak nitelikteydi. Sezon boyunca kliplerle atıştığı Candan Erçetin'e giderayak bir kliple seslenen Beyaz, Candan'ın midesine yazboyu sürecek bir kramp bıraktı...
Yazboyunca cuma geceleri bize yine esmer günler düştü...
Gel Beyaz'ım, gel...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA