Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Acıların kadını Serenay Aktaş

En başından söyleyeyim; Survivor All Star'da elenmesine en çok üzüldüğüm isim Serenay Aktaş oldu. Çünkü azmiyle, hırsıyla, hanımefendiliği ve barışçıl kişiliğiyle benim gibi pek çok izleyicinin sempatisini kazanmıştı. Ama bu kadar 'iyilik', elektrik yükü fazla olan adada bu tür yarışmacıları 'paratoner' haline getirip tüm şimşekleri üzerine çekerek elenmelerine neden oluyor. Daha önce katıldığı Survivor All Star yarışmasında Merve'nin (Aydın) sırtına sapladığı hançerle elenen Serenay, bu kez de Kıbrıs yolunda beraber yürüdüğünü sandığı Doğukan'ın (Manço) ihanetine uğrayıp adaya veda etmek zorunda kaldı. Serenay, Kıbrıs biletini dört hafta önce almalıydı aslında ama yanlış tercih edilen yarışmanın kurbanı olup Turabi'ye yenildi. Bundan böyle Serenay Aktaş'ın dizilerde canlandıracağı en inandırıcı karakter, 'acıların kadını' olacaktır.

DOĞUKAN'IN MAZERETİ
Peki Doğukan neden Merve yerine Serenay'ı yazdı?
Kendine göre haklı nedenleri olabilir. Hakan'ın (Hatipoğlu) adadaki egemenliğine son vermek için 'tepki oyu' kullanmış olma ihtimali yüksek. Ayrıca yangından ilk kurtarılacak olanın kendisi değil de, Serenay olmasına da içerlemiş olabilir. Ama sebebi ne olursa olsun, en azından Hakan'ın yarısı kadar yürekli davranmalıydı. Kendisine güvenen bir genç kızı yarı yolda bırakmamalıydı. Serenay'ın beni etkileyen özelliklerinden biri de; her daim ailesinden ve özellikle de annesinden manevi güç alarak, yarışmayı sürdürmesiydi. Gençler arasında 'aile' kavramının giderek solmaya yüz tuttuğu şu günlerde Serenay'ın 'Yes be! Annem için' zafer çığlığını çok özleyeceğim.
Bu arada Serenay taraftarı izleyicilerden ihbar mesajları yağıyor. Perşembe gecesi Serenay'a gönderdikleri oyların geri döndüğünü, diğer bazı yarışmacılar için cuma günü oylama süresinin açık tutulmasına rağmen Serenay'a oy gönderemediklerini iddia ediyorlar. Ben Acun Ilıcalı'nın vicdanına ve ahlakına sonuna kadar güvenirim. Üstelik hiçbir mantıklı kişi, altın yumurtlayan tavuğu boğazlayacak böyle bir riski göze almaz. Yarışma her şekilde izleniyor. Adam niye bindiği dalı kesmeye kalksın ki? Ama eğer Acun'un bilgisi dışında bir 'teknik problem' yaşanmışsa bunun da araştırılması ve eğer gerçekleşmişse bundan sonra tekrarlanmaması için tüm önlemlerin alınması gerekir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA