Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şota'yı beğenen de var

Önceki hafta bir okurumuz; eski futbolcu, yeni teknik direktör Şota Arveladze'nin rol aldığı reklamı hiç sempatik bulmadığını belirtmişti.
Türk Telekom Grubu Medya İlişkileri ve İçerik Direktörü Eren İnançer'den önce son derece nazik bir telefon, ardından da bir bilgilendirme notu aldım. İnançer, şöyle demiş: "Bizler için de okuyucuların, izleyicilerin; hizmetlerimiz, reklam filmlerimiz, uygulamalarımız vb. ile ilgili olumlu ya da olumsuz ifade ettikleri her türlü görüş çok değerli ve yönlendirici. Yeni hizmetlerimizi planlarken bu görüşler bize yol gösterici oluyor. Bu sebeple, köşenizde okur görüşlerine yer vermeniz bizim için ayrıca kıymetli. Bizim elimizde de izleyicilerimizin paylaştığı Şota'lı reklam filmimizle ilgili pekçok olumlu tweet bulunuyor. Bunların birkaçını ekteki dosyada topladık, bilginize sunarız."
Bu hafta da Şota'lı reklamı beğenenlerin sosyal medyada paylaştığı görüşlere yer veriyorum:
"Şota'nın reklamındaki yüksek dozdaki enerjiyi gördükten sonra bir daha heyecanlanabilir miyim bilemiyorum. O ne coşku öyle? Vay, vay, vay..." (Cem Ceminay) (Sevgili Cem'in yorumunda biraz kinaye mi var ne?)
"Senin için Avea'ya geçtim, sen de bizim için Trabzonspor'un başına geç." (Emirhan)
"Şota'lı Avea reklamı neden bu kadar güzel?" (Erkan Cömert)
"Şota'lı reklam gayet başarılı olmuş, tebrikler..." (Metin Çağlayan)
"Olum Şota'lı Avea reklamları müthiş olmuş la!.." (Bahadır)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA