Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz TV'de bilgi eksikliği

Okurumuz Akın Mersin, ekrandaki program bilgilendirmesi konusunda bir şikayetini dile getirmiş: "Beyaz TV hakkındaki bir şikayetimi köşenizden duyurursunuz beklentisiyle yazıyorum. Beyaz TV'nin yayın akışı bilgisinde 'Sinema' başlığı yer alıyor, ancak yayınlanacak filmin adı verilmiyor.
Çok büyük bir dert değil ama büyük bir televizyon kanalı için çok amatörce bir durum. Bunu kendi web sitelerine yazdım ama değişen bir şey olmadı. Bir de siz yazarsanız iyi olur; belki sizi dikkate alırlar. Kolaylıklar dilerim."

YAZAR NOTU: Okurumuz, bilgilendirmeyi nereden okuduğunu belirtmemiş. Eğer bir dijital yayın portalından ya da uydu dağıtıcısından izliyorsa; sorumluluk televizyon kanalının değil, o dağıtıcınındır. Zira çoğu zaman kanallardan gelen güncel program bilgilerini zamanında girmiyor ve öncelikle o kanal ile onun izleyicilerini mağdur ediyorlar. Sanırım, şikayetin doğru adresi Beyaz TV değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA