Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beren'i bekleyen büyük tehlike

Geçen hafta, Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de işler iyi gitmediği için yapımcı firmanın Beren Saat'i planlanandan daha önce diziye sokacağından söz edip 'Yetiş Beren Bacı' diye başlık atmıştım. Yazı müthiş ilgi gördü. Okurlarımız meğer bu konuya ne kadar duyarlıymış...
Bana ulaşan mesajların neredeyse yüzde 90'ı ise Beren Saat ve Hülya Avşar'a tepkili. Sebebi de iki yıldızın daha önce yaptıkları siyasi içerikli konuşmalar... Örneğin, okurumuz Ramazan Budaklar duygularını şöyle ifade etmiş:
"Ya görmüyorsunuz, ya da görmezden geliyorsunuz; Kösem ile ilgili sosyal medyada boykot var. Şahsen gerine gerine 'HDP'ye oy verdim' diyen Beren Saat gibi ünlülerin oynadığı filmleri, dizileri izlemeyeceğim. Hele şehit haberlerinize "Bizden de ölüyorlar" diye yorum yapan Hülya Avşar varsa, biz yokuz... Madem nefret taşıyorlar, neden tarihi filmlerde oynuyorlar? Yoksa tarihimizin iyice içine etmek için mi?"
Beren Saat ve Hülya Avşar'ın fikir hürriyetine sonsuz saygım var. Herkes gönlünden geçeni söylemekte özgür. Tabii söyleyecekleri, böylesine gergin bir dönemde ağır tahrik amaçlı değilse ya da ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı bir tehdit oluşturmuyorsa. Ama görünen o ki, izleyicilerin çok büyük bir bölümü her ikisine de halihazırda öfke duyuyor. Dizinin bir türlü yükselmeyen reytinglerinde bunun doğrudan bir etkisi var mı bilmiyorum. Ama bildiğim bir gerçek var ki, 'kurtarıcı' olarak adeta imdat butonuna basılarak diziye çağırılan Beren Saat'in işinin çok zor olduğu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA