Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

2015'in unutulmaz anları

Dün başlamıştık, bugün devam ediyoruz. İşte, geride bırakmaya hazırlandığımız yılın ekran dökümü:
YILIN EKRAN DRAMI: Sesi Çok Güzel yarışmasında Sibel Can'ın ta Diyarbakır'dan bulup getirdiği Mutlu Kaya, kıskançlık kurşunlarının hedefi olup aylarca komada kaldı.
YILIN OTO-SANSÜRÜ: Dada'dan bir diyalog:
OKAN BAYÜLGEN: Reyhaaan, hani bir laf vardı, azimle ne yapan mermeri deliyordu?
FIRAT TANIŞ: Azimle fare mermeri delermiş. Hani farenin büyüğü var ya, o...
YILIN 'ÇIKTI'SI: Daha önce pek çok izdivaç programına katılan, son olarak Show TV'deki Evleneceksen Gel programında kısmetini arayan Gürcistanlı George Khotivari'nin porno yıldızı olduğu ortaya çıktı.
YILIN İLETİŞİM HATASI: Atalay Demirci sahnede anlattı: Eşim, Yetenek Sizsiniz'in final gecesinde tüm tanıdıklarına "Birinci olmam için SMS'lerinize ihtiyacım var" diye cepten mesaj göndermiş. Pek çok kişi, '1890 Atalay' yazıp, mesajı bizimkine geri yollamış!
YILIN DOKUNDURMASI: Beyazıt Öztürk, "Bu Kanal D binası çok acayip bir yerde. Ben ilk iki yıl binayı görüyor ama bir türlü yolunu bulamıyordum" deyince seyirciler arasında buluna bir genç hayretle söze girdi: 'Aaa! Helikopterin yok mu senin?'
YILIN EZİYETİ: Survivor'da yarışmacılara ödül olarak annelerinin onlar için tercih ettiği 'sevdikleri yemekler' sunulacaktı. Sahra'nın annesi, açlıktan midesi sırtına yapışan kızı için ne önermiş dersiniz? Salata!
YILIN GAFLETİ: TRT 1'de yayınlanan Pelin Çift ile Gündem Ötesi programında Türkiye Günlüğü Dergisi Yayın Yönetmeni Mustafa Çalık, "Bir Enver Paşa, 80 Atatürk'e bedeldir" deyince, südyoda gergin anlar yaşandı ve yayına ara verildi.
YILIN KISKANÇLIĞI: "Sevgilim Serenay Sarıkaya'ya hasta. Serenay kendisini hiç sevmediğini oradan söyleyebilir mi lütfen!" (Beyaz Show'a bir genç kızdan gelen not)
YILIN UYANIKLIĞI: Söylemezsem Olmaz'da Lerzan Mutlu anlattı: Yıldız Tilbe, şampuan ile uçağa alınmayınca, ziyan olmasın diye bütün şişeyi kafasına döküp içeri girmiş. Üç gün sonra arkadaşını aramış: "Kız ben hâlâ köpürüyom, biliyon mu?"
YILIN İBRETLİK CEZASI: Orman yangınlarının çoğunluğunun sigaradan çıktığına dikkat çekmek için belgesel yayınlayan Adana TV'ye 'sigaranın reklamını yapıyor' diye RTÜK'ten 142 bin lira ceza geldi.
YILIN AYMAZLIĞI: Nurgül Yeşilçay'ın, Fatih Bucak'la evlenen ünlü rallici Burcu Çetinkaya'yla ilgili attığı tweet büyük tepki çekti: "Sen özel okullarda oku. Kadın rallici ol. Sonra türbana gir. Sonra Urfa'da bir aşiretle evlen. Bunu rahmetli Meral Okay bile dizi yapamazdı."
YILIN KAPAĞI: Beyaz Show'dan bir diyalog:
BEYAZ: Herhangi bir şeyi söyleyememe özrünüz var mı?
EDA ECE: Çok şükür, alfabenin hepsi tam, bir sorunum yok.
BEYAZ: Evet, R'leri söyleyemiyorum ama ben 28 harfle buradayım, siz 29 harfle oradasınız!
YILIN EN SOĞUK ŞAKASI: Hayatta Her Şey Var programına telefonla bağlanan kadın, sunucu Nur Viral'e 'Kocam beni sizinle aldatıyor' deyince stüdyo adeta buz kesti. Daha sonra bunun bir 'eşek şakası' olduğu ortaya çıktı.
YILIN EN YETENEKLİSİ: Acun Ilıcalı bir yıl önce tamamını 70 milyon dolara satın aldığı TV 8'in yüzde 30'unu Ferit Şahenk'e 110 milyon dolara sattı. Böylelikle Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin gerçek şampiyonu oldu!
YILIN ÖZELEŞTİRİSİ: "Sanat, spor, medya âlemi işte böyle fırıldak. Hepimiz yavşağız be!.. Hepimiz diyorum, kendimi de alıyorum içine..." (Dr. Ahmet Çakar'ın Beyaz Futbol'daki sözleri)
YILIN YÜZSÜZLÜĞÜ: Evlere girip 30 milyon liralık hırsızlık yapan çetenin üyesi, polisler arasında mahkemeye götürülürken kendisini görüntüleyen kameramana sitem etti: "Özel hayatımızı da çekmeyin bari!"
YILIN RÖPORTAJI: Botaş- Galatasaray maçı sonrası, TRT Spor muhabiri, Botaş'ın Yunan oyuncusu Evanthia Maltsi'ye mikrofon uzattı. Ama Yunan basketbolcu Türkçe bilmediği için "English?" diye sordu. O anda muhabir donup kaldı. İngilizce bilmediği için "Okay okay, thank you" deyip dünyanın en kısa röportajını sonlandırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA