Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın gafları-2

"Bu odun görüntüsünün altında müthiş bir romantik yatıyor..." (Ben Bilmem Eşim Bilir'deki kadın yarışmacının, kocasına iltifatı)
Habertürk'teki Tarihin Arka Odası programında 'Lozan'da bastırsaydık 12 adayı vermezdik' diye mesaj gönderen bir izleyiciye Murat Bardakçı şöyle yanıt verdi: "Halam da amcam olurdu ama olamadı işte. Ne demek bastırsak alırdık? Kime bastırıyorsun Lozan'da lan kızım?"
Rus televizyonunun hava durumu spikeri, Suriye'nin hava durumunu anlatırken şöyle dedi: "Hava, bombardıman için mükemmel..."
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu yıl da gaf yapmadan duramadı: "Hiçbir Allah'ın kulu çıkıp da 7 Haziran sonrası CHP iyi bir politika izledi diyemez..."
O Ses Türkiye'de yarışmacı Özlem'in Dersim (Tunceli) doğumlu olduğunu öğrenen Ebru Gündeş büyük çam devirdi: "Herkes Karadenizliler'e hayranlığımı bilir. Karadenizli bir yarışmacı ile çalışmayı çok isterim."
Show TV'deki Evleneceksen Gel'de sunucu Uğur Arslan, "Pantolonumu sıyırıp Alişan'a bir şey göstermek istiyorum" dedi. Herkesin şoka uğradığı anda Arslan gerekli düzeltmeyi yaptı: "Yanlış anlaşılmasın, aşağıdan sıyırıp çorabımı göstereceğim..."
3 Adam'da Oğuzhan Koç, seyirciler arasında bulunan genç kıza mikrofon uzattığına bin pişman oldu. Kız, bir videoya yorum yaparken şöyle dedi: "Erkekler bal bulsa kaymak ister, ateş bulsa çakmak ister..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA