Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılbaşı gecesinde televizyonun en'leri

Kara kışa teslim olan Türkiye, bu yılbaşında daha büyük bir 'katılımla' ekran başındaydı.Her yılbaşını dışarıda geçirenler bile bu sene mecburen PTT'li (Pijama-Terlik-Televizyon) oldu.
Peki ekran nöbetini aralıksız tutan yazarınızın defterine yılbaşı ekranından neler düştü?
İşte o gecenin En'leri:
EN FARKLI: atv, yılbaşı gecesinde iddialı dizisi Yeter'e gala yaptırarak, televizyon tarihinde bir ilk'e imza attı.
EN NOSTALJİK:Show TV unutulan bir geleneği hatırlattı. İzleyicilerine 'Özel Yılbaşı Programı' hazırladı.
EN KRİMİNAL: Polisiye dizi Arka Sokaklar'a bile yılbaşı konsepti uygulatan Kanal D, olaylarla yüklü 2015'e atıfta bulunur gibiydi.
EN MÜKEMMEL: Muhteşem sesi, kusursuz kıyafeti ve amatör olmasına rağmen parmak ısırtan sahne hakimiyeti ile O Ses Türkiye-Ünlüler'e katılan Hande Subaşı, "Bu kadın bir şeyi de yapamasın kardeşim" dedirtti.
EN KADİFE: Yanına Musa Eroğlu ve Hakan Altun'u da alıp, Show TV ekranlarında muhteşem bir konser veren Sibel Can'ın sesi, kulaklarımıza ılık ılık aktı.
EN KOMİK: Yine 3 Adam... Bu kez kadrolarına Büşra Pekin'i de katıp enfes bir O Ses Türkiye parodisi hazırlayarak, izleyen herkese bolca kahkaha attırdılar. Allah da sizi güldürsün çocuklar.
EN ŞIK: Hadise, O Ses Türkiye-Ünlüler'de giydiği siyah elbisesiyle büyüledi. Ama birinciliği Gökhan-Hakan ikilisine kaptırarak, stüdyodan bir kez daha hüzünle ayrıldı.
EN ACAYİP: Düşünün; bir İtalyan, bir Güney Koreli, bir ABD'li boyunlarında puşi ile yan yana bağdaş kurmuş, bir yandan çiğ köfte yiyip bir yandan Mahmut Tuncer'le birlikte uzun hava okuyorlar. Böylesine fantastik bir manzara nerede yaşanabilir?
Tabii ki atv'nin sıradışı programı Elin Oğlu'nda.
EN KARİZMATİK: Tartışmasız Aras Bulut İynemli. 'Bu Akşam' şarkısıyla O Ses Türkiye-Ünlüler'de öyle bir rock performansı sergiledi ki genç kızların ağzı bir karış açık kaldı.
EN FRANSIZ: O Ses Türkiye'nin saf jüri üyesi Gökhan Özoğuz, yine kendinde değildi. Sahneye gelen en az üç ünlüyü tanımadı. (Aralarında birlikte spor yaptıkları da vardı.) O Şimdi Mahkum filminde Zafer Algöz'den rol icabı bir güzel dayak yediğini bile hatırlamadı.
EN SEMPATİK: Eski milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu, şarkıyı katletmesine rağmen, sempatik tavırları ile geceye damga vurdu. Onu izledikten sonra karga sesim yüzünden kendime koyduğum 'duşta şarkı söyleme yasağını' bile kaldırdım. Aşıladığın özgüven için teşekkürler Hidayet...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA