Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hangisi önemli?

Cuma akşamı Show Ana Haber'i izliyorum. Sıra domuz gribi vakalarına geldi. Önce Bülent Ersoy'un domuz gribi şüphesi ile tedavi altına alındığı haberini verdiler.
Ersoy ile hastane odasından yapılan telefon bağlantısını ekrana getirdiler.
Henüz tahlil sonuçlarının kesinlik kazanmadığını, tedavinin sürdüğünü söylediler. Sonra... Sonra da domuz gribinden o gün iki kişinin hayatını kaybettiğini, bunlardan birinin de Konya'da yaşayan bir çocuk olduğunu belirttiler.
Yahu bu nasıl haber sıralamasıdır?
Bir yanda domuz gribinden yaşamını yitirenler, diğer tarafta henüz domuz gribi olup olmadığı bile belli olmayan ünlü bir sanatçı... Tabii ki benim izleyebildiğim diğer bültenlerde önce ölüm vakaları, sonra da Ersoy'un durumu verildi.
Evet, Bülent Ersoy bu ülkenin en önemli sanatçılarından biridir. Tabii ki sağlık durumundaki bir olumsuzluk, haberdir. Kendisine bu vesile ile bir kez daha acil şifalar diliyorum.
Ama memleketin haber hiyerarşisinin bu denli 'magazinleşmesine' de itiraz ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA