Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bunun neresi haber?

Dünkü Hürriyet gazetesinin manşetindeydi. Düşürülen Rus uçağının pilotlarına ateş açan Türkmen birliğinin komutanı olduğu iddia edilen, Ruslar'ın fellik fellik aradığı Alparslan Çelik'in, bir cenazede çekilmiş fotoğrafı eşliğinde, İstanbul'da bulunduğunun 'haberi' veriliyordu.
Soruyorum: Bu haber midir, yoksa açık bir hedef gösterme midir? Buna habercilik mi diyeceğiz, yoksa Rus gizli servisine yarayacak açık bir istihbarat çalışması mı? Bu aralar kuyumuzu kazmakla meşgul olan Ruslar dışında bu haberden kim menfaat sağlayacak?
İstanbul daha önce de bir çok kez Çeçen komutanların Rus gizli servisi tarafından infaz edilmesine sahne olmuşken ve ortalık Rus ajanı kaynarken, bu Türkmen komutan ve ailesinin açıkça hedef gösterilmesi, yerinin, yolunun, izinin afişe edilmesi hangi vicdan muhasebesi ile temize çekilebilir?
Ruslar, İstanbul'un göbeğinde bir imha, infaz ve intikam operasyonuna girişse, bu saldırı sırasında Türkmen komutanla birlikte onun ailesi, yakınları ve pek masum insanlar da zarar görse, Hürriyet bunun hesabını nasıl verecek, söyler misiniz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA