Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Böyle çok daha betersin!

tv8'de yeni bir gündüz kuşağı yarışması var. Adı, Böyle Çok Daha Güzelsin... Beyler, hanımlarının beğenmedikleri görüntüsünü değiştirmek, rüküş buldukları gardıroplarını yenilemek ve adeta onları baştan yaratmak üzere programa başvuruyorlar. Sonra değişim(!) başlıyor.
Koca, karısının gardırobunu talan ediyor. Payetli bir eteği gösterip "Bu ne böyle, yılbaşı ağacı gibi. Nerede giyeceksin ki bunu?" diyerek fırlatıp bir kenara atıyor. Sonra bir mağazaya gidip kendi zevkine uygun kıyafetler seçiyor. Sinir krizi geçiren kadın ağlamaya başlıyor... 'Seni hiç tanımamışım' filan diye evliliğini sorgulamaya başlıyor.
Ardından birlikte estetik operatörüne gidiyorlar. Kadın koltukta, estetik cerrah ile koca, başında. Adam diyor ki, "Şu alnındaki kırışıklıkları görmek istemiyorum." Cerrah, elindeki ispirtolu kalemle orayı işaretliyor. Koca diyor ki, "Şu göz altlarındaki morlukları da yok edelim." Cerrah oraya bir çarpı işareti koyup soruyor: "Yanak sarkmalarını asalım mı yukarıya doğru?" Koca hevesle "Evet, evet" diyor. Kadının suratı, koca marifetiyle karalama defterine dönüyor. Haftanın finalinde ise jüri marifetiyle en güzel değişim(!) para ödülüyle taçlandırılıyor!
Ben hayatımda kadınların bu denli aşağılandığı bir başka format daha görmedim. Şu hale bakar mısınız? Mangalda kül bırakmayan onca kadın hakları savunucusu varken, ekranda itilip kakılan kadınların hakkını gözetmek yine bu garip kulunuza düştü...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA