Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yok devenin boynu...

Hiç de korkulduğu gibi olmadı. Fenerbahçe, Diyarbakır'a gitti, Amed Sportif takımı tarafından harika bir evsahipliği ile karşılandı, centilmence konuk edildi, maçını oynadı ve esenlikle İstanbul'a döndü. Zaten olması gereken de buydu.
Bir futbolsever olarak benden Amed'e yürek dolusu alkış. Bursaspor'u kupadan elemelerinin tesadüf olmadığını gösteren harika bir futbol oynayıp galibiyeti son anda kaçırdılar.
Şimdi gelelim asıl meseleye... Maçın oynandığı DİSKİ Seyrantepe Stadı'nın halini gördünüz mü? Yetersiz tribünleri dökülüyor. Sahanın zemini ise patates tarlası gibi. Şimdi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne soruyorum: Şehrinizin adını onurla duyuracak bu kadar başarılı bir takımınız, bunca yetenekli oyuncularınız varken, bu stadın hali ne? Belediye'nin kamyonlarını, dozerlerini ve her türlü imkanını malum faaliyetler için seferber edeceğinize, üstünde isminizin kocaman yazdığı o stadı ihya edip Diyarbakırlı gençlerin hizmetine sunsaydınız ya...
Deveye 'Neden boynun eğri?' diye sormuşlar, 'Hendeği bir türlü geçemediğim için' demiş!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA