Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Şimdi'nin televizyoncası

Okurumuz Ahmet Güneş, 'Şimdi' kelimesinin televizyon terminolojisindeki farklı anlamını vurgulamış:
"Sayın Aytuğ, milletçe zor günlerden geçtiğimiz bir dönem yaşıyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Yaralı vatandaşlarımıza Rabbim acil şifalar versin. Benim dış sesine taktığım bazı programlar var. Bu programların dış sesi aleni olarak yalan söylediği gibi söylediği yalanı da normalmiş gibi gösteriyor. Akşam üzeri evlilik programlarında, program başlarken konuşan dış ses, her türlü aksiyonu sunarken 'Şimdi' diyor. Saat 16.30'da şimdi dediğini, biz 18.45'te seyrediyoruz. Hatta çoğu zaman süre yetişmiyor ve biz bir sonraki gün seyretmek zorunda kalıyoruz.
Ben sizin aracılığınız ile sormak istiyorum: Koca koca televizyon kanalları, 'şimdi' kelimesinin anlamını biliyor musunuz?
Bilmiyorsanız öğrenmeyi düşünüyor musunuz? Biliyorsanız, bu, tüm seyredenleri aldatmak demektir, bunun farkında mısınız? Yarın öbür gün kızınız veya oğlunuz, saat 16.30'da istediğiniz bir şeyi, 'Şimdi babacığım' diyerek saat 18.45'te yerine getirdiğinde nasıl bir tepki göstereceksiniz?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA