Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Helal olsun Büyükşehir

Cumartesi günü ekranı kaplayan onca kötü ve kasvetli görüntünün arasında kardelen gibiydi Lig TV 2'deki maç... İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Trabzonspor arasındaki basketbol maçının devre arasında sahaya muhteşem bir takım daha çıktı. 10 dakika boyunca enfes bir gösteri maçı yaptılar. Her basketleri ayakta alkışlandı, her pasları izleyenleri havaya sıçrattı.
Onlar, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Down Sendromlular Basketbol Takımı idi. Öyle geçici bir heves filan sanmayın; tam iki yıldır her gün iki saat basketbol çalışıyorlarmış. Zaten muhteşem performansları da bunu kanıtlıyordu.
Antrenöründen kulüp başkanına, ailelerinden özel eğitmenlerine kadar emeği geçen herkesin ellerinden öpüyorum. 'Büyükşehir'e belediye hizmeti sunmak bence böylesine 'büyük' girişimlerden geçiyor.
Helal olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA