Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ben de müdahilim!

Haber hem ilginç, hem dramatikti. Bir dönem Kanal D ekranlarında büyük ilgiyle izlenen Evim Şahane programının başarılı yapımcısı ve sunucusu mimar Selim Yuhay, meğer kendini aldatan eşinin, üzerinde yarattığı psikolojik travma nedeniyle o canım programa son vermiş. İddiaya göre, Mimar Yuhay'ın eşinin, kendi gibi evli bir adamla ilişkisi varmış. Yuhay, bu durumu eşiyle yaptığı anlaşmalı boşanmadan sonra tesadüfen öğrenmiş ve eşine bunun için tazminat davası açmış.
Bilirsiniz, bu köşe özel hayatlarla ilgili 'gıybete' kapalıdır. Ama bu kez durum farklı. Çünkü ben de pek çok televizyon izleyicisi gibi, bu davaya 'müdahil' olduğumu düşünüyorum. Zira o program pek çok garibanı sevindiriyor, ekran başındaki bizlere de yardımseverlik, iyilik ve vefa gibi unuttuğumuz duyguları hatırlatıyordu. Yani bu 'aldatmanın' mağdurları arasında hem o garibanlar, hem de ben ve benim gibi Evim Şahane tutkunları var.
Peki biz kimden tazminat talep edeceğiz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA