Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bana da acıyın!

Düşünün; Arif Erkin, İlhan Şeşen ve Ünal Silver aynı dizide... Sanırsınız;
Messi, Neymar ve Suarez'li Barcelona forveti...
İzlenmez mi? İzlenir tabii...
Ben de Fox TV'nin yeni dizisi Aşk Yalanı Sever için heyecanla ekran başına geçtim.
Ama karşıma gelen 'klişeler manzumesi ile derin bir hayal kırıklığına uğradım.
Bu aralar sözde 'romantik komediler' tutuyor ya, hemen girip kapılmışlar dümen suyuna... Şimdilerde ekrandaki zengin aileler ya çocuklarını, ya büyüklerini mutlu etmek için düzmece hikayeler uyduruyorlar.
Birini parayla kiralıyorlar.
Bu bazen sahte bir baba ya da anne oluyor, bazen de kiralık bir aşk... Bu kez Koçoğlu Ailesi, bir gözü toprağa bakan dedelerini hayata bağlamaya çalışıyor.
Onu, ameliyata razı etmeye uğraşıyorlar. Adam, Nuh deyip peygamber demeyince yıllar önce kaybettiği torununu ona kavuşturup ikna etmesini planlıyorlar. Gerisi malum... Parayla kiralanan genç kız; önce dedenin, sonra da evin genç delikanlısının gönlünü çalıyor.
Eh, sonrası zaten Allah Kerim!
Hikayenin yanına birkaç ergen aşkı, Karadenizli bir mafya filan gibi diğer 'gerekli klişeleri' de ekleyip azıcık mizahla tatlandırınca oldu size romantik komedi dizisi... Şimdi size son beş yıl içinde aynı konuyu aynı tarzda işleyen en az 10 dizi sayarım ama inanın isimlerini burada saymak bile beni fena halde yoracak.
Siz yine şanslısınız; zaping yapma, o diziyi izlememe özgürlüğünüz var. Ama her yeni diziyi seyredip yorumlamak zorunda olan şu garip kulunuz ne yapsın? Yok mu bana acıyan?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA