Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Varsa yoksa gıybet!

Gündüz kuşağı, yeni bir entrika programıyla tanıştı. tv8'in yeni yarışması Fenomen; pazartesi gününden itibaren düşük tansiyondan muzdarip, kavga dövüş meraklısı televizyon izleyicilerinin hayatına girdi.
Yalnız, yarışmanın hakkını teslim etmeliyim. Lafı hiç eveleyip gevelemediler; en azından dürüst davrandılar. Yapıma, başka bir program süsü vermediler, ulvi misyonlarla üzerine kılıf geçirmediler. 'Bu gençler burada ne arıyor kardeşim?' diye sormaya bile fırsat vermediler. Amaç belli:
Cazibeli hanımlar ve yakışıklı beyefendiler arasında dili en sivri olan, en iyi laf sokan ve en çetrefilli entrika çeviren; 'fenomen' olup kendini kurtaracak.
Böylece artık dizi oyunculuğu mu olur, sunuculuk mu olur; kendine şov dünyasında bir yer edinmeye çalışacak. Yarım gün boyunca inşaatta dozer kepçesini pür dikkat seyretmeye meyilli vatandaş da durup bu hengameyi izleyecek.
Fenomen'in yarışmacı kadrosu da 'deneyimli'(!) isimlerden seçilmiş. Daha önce moda yarışmalarında birbirlerine en çok tıslayan çatal dillilerden oluşan 'çekirdek kadro'ya bel bağlanmış. Nitekim, mayanın tuttuğu aşikar. Zira daha ikinci gün evin salonu ringe dönmek üzereydi.
Bu arada gıybetin, entrikanın ve arkadan çevirmenin adı; bu tür programlar sayesinde 'strateji' oldu. Eh, bu durumda yazın şarkısı da şimdiden belli:
Serdar Ortaç'tan Gıybet... Vatana millete hayırlı olsun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA