Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Paramparça parçalanırken...

Köşemizin müdavimleri artık Haluk Zırh ismine aşina... Çünkü bu değerli okurumuz, neredeyse her hafta yorumlarıyla köşemize katkı sağlıyor. Haluk Bey bu hafta da Star'ın Paramparça dizisindeki tuhaflıkları analiz etmiş:
"Merhabalar sayın Aytuğ, son zamanlarda Paramparça dizisinde çok abartılı sahnelere şahit olmaya başladık. Özellikle Harun'un, Cihan'a karşı olan sinirlenme sahneleri çok abartılmış geliyor bana.
Cihan'ın Dilara ile yaşamasına, çocuğun Cihan ile beraber olma durumuna verdiği tepkiler çok abartılı. Çift zaten evli, bir arada olmalarından daha doğal ne olabilir? Bu kadar abartılı sinirlenme sahnelerini, Dilara, Cihan ile tekrar evlendiğinde yapsaydı bir nebze anlardık diye düşünüyorum. Ayrıca insanlar, psikolojik destek almaya gidecekleri doktorların özel hayatına dikkat etsinler bence. Ayşe gibi bir doktora düşerlerse vay hallerine. Doktorun, psikoloğa ihtiyacı var sanırım. Harun'un halası ise başka bir felaket. Kadın köyde tavuk, at, sebze yetiştirirken, birden bire İstanbul'a gelip 'Hanım Ağa' oluverdi.
Anlamadığı, karışmadığı , çevirmediği entrika kalmadı. Her taşın altından hala çıkıyor. Sanırsın yıllarca mafyada da analık yapmış.
Yüksel Bey, bir de seyirciyi yanlış bilgilendirmeyelim. Harun, çocuğu alıp yurt dışına kaçmak istiyor. Havaalanına geliyor ve uçağa binerek gidecek.
Gülünç oluyorlar Yüksel Bey, çünkü o yaşta bir çocuk yurt dışına çıkarken, yanında olmayan anne veya babasının noter tarafından düzenlenmiş muvafakatnamesini isterler. Kafanıza göre çocuğu alıp yurt dışına çıkaramazsınız, evladınız bile olsa... Size kolay gelsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA