Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu iş Arena’da olmaz

Geçtiğimiz cuma günü 'yıllık asli görevimi yerine getirmek üzere' Volkswagen Arena'daydım; Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması'nda jüri üyeliği yapmak için... Pırıl pırıl yetenekli gençleri görünce yine gelecek adına içim umutla doldu. Hele başörtülü kızlarımızın bateri çalıp rock solistliği yapması, müziğin nasıl birleştirici bir zamk olduğu konusunda beni daha da ikna etti. Tüm kategorilerde favorim olan ve benden tam puan alan Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nin en önemli ödül olan 'icra' dalındaki birinciliği ise beni ayrıca mutlu etti. Yalnız, geçen yıllarda yarışmaya evsahipliği yapan Caddebostan Kültür Merkezi'nin sıcaklığını ve heyecanını Volkswagen Arena'da bulamadım.
Caddebostan'da gençler tribünde ve sahne önünde ayaktaydı. Dans edip coşuyor, okullarını heyecanla destekliyorlardı. Arena'da ise yan yana dizilmiş koltuklarda oturma mecburiyeti, gençleri sanki bir klasik müzik konseri ya da tiyatro izliyormuş gibi dizginledi.
Ben organizasyon yetkililerinin yerinde olsam, seneye yeniden Caddebostan'a dönerdim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA