Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İnternet reklamları çıldırtıyor

Hayatın her alanında amansız bir reklam bombardımanına tutulan vatandaşlar, televizyon ve radyo yayınları kadar internet ortamında da 'sağılmaktan' nefret eder hale geldi. İsmini vermek istemeyen bir okurumuz, bu konudaki şikayetini şu sözlerle dile getiriyor:
"Merhaba, selamlar, hürmetler Yüksel Bey. Yazılarınızda genellikle aynı görüşe sahip olduğumuz için bana dert olan bir konu hakkında içimi dökmek istedim.
Şikayetim, Halil Sezai'den bile daha çok 'İsyaaaaaaaaaaaann' dedirten internet reklamları. Yeter artık, dayanamıyorum.
Televizyon, radyo ve sokaklardaki reklamlardan sıyrılıp ağız tadıyla internetten bir şeyler okuyayım, bir şeyler izleyeyim diyorum ama artık karşıma çıkan reklamları kapatmaktan usandığım için hiçbir şey yapamıyorum. Ne olur bu konuda nereye, ne şikayet edilmesi gerekiyor bilgi verin; ben de şikayetimi bildireyim. En basiti, diyelim ki bir müzik dinleyeceksiniz ofiste; şarkıdan önce pat diye bir reklam çıkıyor. Hele ki bazıları beş saniye yerine 40 saniye bekletmeye başlamış.
İnsana zorla reklam izlettiriyorlar.
İnanın artık dayanamıyorum.
İki aydır dişimi sıkıyorum, sonunda size yazmaya karar verdim."
YAZAR NOTU: Sevgili okurum, ne yazık ki şu anda internet reklamlarını içine alan ve yaptırım gücü olan bir yasal düzenleme yok. Anlayacağınız hep birlikte o sitelerin insafına kalmış durumdayız. Delirmemeye gayret etmekten başka yapacak bir şey yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA