Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Haberin hası arşivde

Arşiv yapmayı da severim, arşivden faydalanmayı da... Bu konuda yazdığım onlarca yazı 'arşivde' duruyor. Zaten bu köşede okuduğunuz pek çok yazı da, gazetemin cefakar arşiv servisi ile yaptığım ortak mesainin bir ürünü.
Arşive göz atmayı, magazin bölümlerinde çalışan meslektaşlarıma şiddetle tavsiye ediyorum.
Özellikle de eski filmleri mercek altına almalarında büyük fayda var. Bu sayede ne haberler çıkaracaklarına kendileri de şaşıracaklar.
Geçen hafta pazar günü sabaha karşı 02.00 sularında Kanal 7'de ekrana gelen Kemal Sunal'ın Bıçkın filminde Nilgün Belgün'ün gençlik görüntüleri vardı mesela. Eminim, görse, Belgün'ün kendisi de hayrete düşerdi.
Ardından, Kaynana Fitnesi adlı televizyon filminde Esra Erol'u 'artistlik yaparken' izledim. Tesadüfe bakın ki, filmdeki ismi Zuhal'di...
Haftalardır meslektaşı Zuhal Topal ile yaşadığı polemiği hatırladım. Alın size bir magazin haberi daha...
O bitti, ardından yine Esra Erol'un Levent Sülün ile karıkocayı canlandırdığı Hayat Yolları isimli televizyon filmi başladı. Esra Erol'un ciddi bir oyunculuk geçmişi varmış meğer.
Haydi magazinci dostlar, tıklatın şu arşiv servisinin kapısını...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA