Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir mağdur daha

Geçen hafta bir taksicinin bana yaşattığı dehşetle ilgili yazıma ve taksilerle ilgili önerilerime okurlarımız büyük ilgi gösterdi. Hülya Yurttaş adlı okurumuz da kendi başına geleni yazmış:
"Sayın Yüksel Bey, öncelikle iyi bayramlar dilerim. 6 Temmuz tarihli köşe yazınızda taksicilerle ilgili bir yazı yazmışsınız. Bu konuda bizim de bir sıkıntımız oldu, paylaşmak istedim. Bir perakende şirketinde çalışıyorum. 4 Temmuz arife akşamı saat 22.00'de mesaimiz bitti ve eve gitmek için yola çıktık. Önce belediye otobüsüne bindik. Daha sonra kadın arkadaşım Kızılay'da indi. Elinde 3.5 kiloluk baklava tepsisi vardı. Eve taksiyle gitmesini söyledim. Daha sonra bana çekinerek bindiği taksinin yakın mesafe gidemeyeceği için kendini o saatte elinde tepsiyle taksiden indirdiğini söyledi. Ben plakasını paylaşmıyorum ama bırakın taksici olmayı, öyle bir durumda o saatte kim olsa yardım eder. Nasıl bir davranış şeklidir bu? Bayram günü ekmeğinden olmasın diye şikayet etmedik ama çok rahatsız edici."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA