Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ana ağlatmakta üstümüze yok!

Ayşe Begüm Onbaşı ismini duyanınız var mı? Pek sanmıyorum. 15 yaşındaki cimnastikçimiz, Aerobik Dünya Şampiyonu olmuş. Evet evet, dünya şampiyonu... Ben tam üç hafta sonra öğrendim.
Nereden mi? NTV'de cuma sabahı yayınlanan ekonomi programı 10'da Ekonomi'den... Sağ olsunlar, programın sunucuları Servet Yıldırım ve Mahir Eğilmez, ekonomideki gelişmelere göz atmadan önce bu 'değerli' haberi duyurdu. Onlar da aynı gün Habertürk'te yer alan iki sütunluk haberden yola çıkmışlardı. Yıldırım, üç haftalık gecikmeden dolayı öncelikle genç sporcudan hepimiz adına özür diledi. Sonra da Avrupa Atletizm Şampiyonası'na değindi. Şampiyon olan, kürsüye çıkan Türk sporcularının ismini sayıp bunun ne kadar büyük bir başarı olduğuna vurgu yaptı.
Peki biz ne yaptık? A Milli Takım'ımızın ilk turda elendiği Avrupa Futbol Şampiyonası'nı ezberledik. Terim ve öğrencilerinin başarısızlığını tartışmak için ekranlarda masa üstüne masa kurduk. Cimnastik ve atletizm için 'sporların anası' derler; 'anasını ağlatmak' da bizim işimiz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA