Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Morgül’e Zeki Müren dokunuşu

Yılmaz Morgül, ilk iki programda Rising Star Türkiye'nin 'yükselen yıldızı' oluverdi. Morgül'ün giydiği birbirinden ilginç kostümler ve taktığı gözlükler ise olay haline geldi. TV 8'in yarışmasında jürilik görevini neredeyse 'kusursuz' icra eden Morgül, programa büyük bir renk, dinamizm ve neşe kattı.
Morgül, ilk programda canlı sarı renkte bir takım elbise giyerek ve üzerinde arı figürleri bulunan bir gözlük takarak, 'Arıları yaşatmadan, insanları yaşatamazsınız' temalı bir çevre mesajı verdi. İkinci akşam ise bu kez siyah ve beyaz renklerden oluşan takım elbisesi ve bilimkurgu filmlerini çağrıştıran gözlüğüyle yine ilgi odağı oldu. Morgül, sosyal medyada ilk kostümüyle Pokemon'a, ikinci gece taktığı bir tarafı siyah, diğer tarafı beyaz gözlüğüyle de Karayip Korsanı'na benzetilmişti. Ama öğrendiğim kadarıyla Morgül'ün 'eylemleri' devam edecek. Özellikle bu hafta giyeceği pembe kostüm yine olay yaratacak gibi.
Merak edenler için bizzat Morgül'ün kendisinden aldığım bilgiyi paylaşayım: Kostümleri, Zeki Müren'in unutulmaz sahne kıyafetlerini de hazırlayan modacı Muzaffer Çuha hazırlamış. Çuha, 19 yıl sonra bu kez Yılmaz Morgül için makası, iğne ipliği eline almış. Gözlükler ise Lady Gaga'ya da özel tasarımlar yapan bir firmadan, Amerika'da yaşayan bir arkadaşı tarafından tedarik edilmiş. Bu arada yapımcılar, sinema filmleri ve televizyon dizilerinde rol alması için adeta Morgül'ün kapısında kuyruk olmuşlar.
Bir de tahmin: Morgül bu performansını sürdürürse, O Ses Türkiye jürisine katılması sürpriz olmaz.
Ve son söz: Avatar Atakan alınmasın ama bu yıl Survivor'ın gerçek galibi Yılmaz Morgül olmuş gibi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA